Amanida de llenties amb escarola, llagostins i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola del tipus perruqueta
  • 500 grams de llagostins congelats de mida petita
  • 400 grams de llenties cuites
  • 400 grams de carxofes congelades
  • Una ceba tendra picolada
  • Sal
  • Vinagreta d'anxoves [Veure recepta]
  • Tres ous bullits
  • Aigua
  • Julivert

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un ratllador

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola, la picolem una mica i la fiquem en un bol de vidre gran. Tot seguit, picolem la ceba tendre i l'afegim en el bol.
A part, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes i quan són cuites, les escorrem i les afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, bullim tres ous i els reservem.
A continuació, pelem els llagostins, i els bullim durant cinc minuts amb aigua i sal i els afegim en el bol.
A part, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Ja per acabar, afegim les llenties en el bol i ho remenem tot ben remenat, amb una bona quantitat de vinagreta d'anxoves, i tot seguit, ho posem a la safata de porcellana, ben repartida.
Ja per acabar l'amanida pelem els ous i amb l'ajud d'un ratllador, els ratllem pel damunt de tota la superfície de l'amanida, i ja la podrem servir a taula.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1117 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!