Potatge d'espinacs amb crestes de pollastre i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca

Elaboració

Primerament,fem una picada amb: pa fegit, julivert, un all, i un grapat d'ametlles pelades torrades.
Passem la batedora elèctrica i ho reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal,la ceba pelada, una branca d'api,i una fulla de llorer, fiquem a coure les crestes ben netes de plumes. Quan les crestes ja són ben cuites, les reservem.
Seguidament, fiquem el brou de pollastre que arrenqui el bull i tot seguit afegim: els espinacs picolats, les patates tallades a quadradets menuts i les mongetes del ganxet.
Seguidament, afegim les crestes tallades en dues meitats, corregim de sal i incorporem la picada.
Quan tot el conjunt ja ha cuit uns quinze minuts, ja ho podrem retirar del foc.
Tot seguit, fiquem el potatge a la sopera, i ja ho podem treure-ho a taula juntament amb les escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se