Colomins rostits amb fruits secs i cebetes de platillo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella mitjana
Un cassó mitjà
Dos plats grans de porcellana blanca
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, fiquem aigua en un cassó i quan bull, afegim tots els fruits secs, deixem que s'escaldin durant cinc minuts i els reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fiquem les cebetes de platillo pelades amb: un polsim de sucre i sal, un raig de mel i un rajolí de conyac, a foc baix.
Quan ja són mig toves, afegim un raig de vinagre de poma i deixem que segueixin coent-se fins que estan caramelitzades i les reservem.
A continuació, netegem els colomins i els tallem en dues meitats a lo llarg.
Tot seguit, els salpebrem, els fiquem a la cassola amb una mica de llard i deixem que sofregeixin fins que estiguin daurats.
Seguidament, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, el llorer, el sofregit de tomàquet, el got de vi ranci i el brou de pollastre, i deixem que coguin a foc baix uns trenta minuts.
Tot seguit, corregim de sal, afegim les cebetes i els fruits secs, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que els colomins siguin tendres.
En el moment de servir-ho a taula, fiquem dues meitats de colomi en el plat, acompanyades d'un grapat de cebetes i fruits secs, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se