Coca de pasta de full amb escalivada i verats en escabetx
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar
Un corró per punxar
Elaboració
Primerament, fem els verats en escabetx com explico a la meva recepta i els reservem.
Seguidament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, la tallem a juliana i la reservem.
A continuació, espolsem el marbre de la cuina amb farina i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem.
Seguidament, la fiquem a la placa del forn am un paper sulfurat, tallada a 20 centímetres d'ample i 30 de llarg.
L'enfornem a 180º, fins que la pasta de full estigui daurada, i la retirem.
Tot seguit, la fiquem a la safata de cartró, i amb la juliana de la samfaina omplim tota la superfície de la coca.
A continuació, esqueixem els verats i els repartim pel damunt de l'escalivada. Ja per acabar, reguem tota la coca amb oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: