Cor de xai fregit amb alls, i garbeta de mongeta amb cansalada fumada
Categoria:
Tipus de plat: Milanesa
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit talls de cor de xai tallats a mig dit de gruix
- Quatre garbetes de mongeta verda amb cansalada fumada (les trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Mantega
- Quatre talls de cansalada fumada
- Quatre alls pelats i aixafats
Utensilis
Una paella gran
Dos plats plans de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Una safata plana per anar al forn
Elaboració
Primerament, fem les garbetes de mongeta com explico a la meva recepta i les reservem.
Seguidament, salpebrem els talls de cor de xai i els fregim juntament amb els alls aixafats fins que són cuits al nostre gust.
Tot seguit, fiquem quatre talls de cor a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i a la part de baix del plat fiquem dues garbetes entrecreuades, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: