Cor de xai fregit amb alls, i garbeta de mongeta amb cansalada fumada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Dos plats plans de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Una safata plana per anar al forn

Elaboració

Primerament, fem les garbetes de mongeta com explico a la meva recepta i les reservem.
Seguidament, salpebrem els talls de cor de xai i els fregim juntament amb els alls aixafats fins que són cuits al nostre gust.
Tot seguit, fiquem quatre talls de cor a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i a la part de baix del plat fiquem dues garbetes entrecreuades, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se