Entrecot de poltre a la graella amb patata a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat pla de porcellana blanca
Una safata plana per anar al forn
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, preparem la patata a la papillot com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la reservem.
Seguidament, fiquem l'entrecot espolsat amb una mica de pebre negre a la graella, i el coem fins que el tenim al nostre gust de cuit.
Tot seguit, fiquem un polsim de sal Maldon pel damunt i un bon ragig d'oli d'oliva, i el fiquem en el centre del plat. A continuació, obrim la patata en dues meitats, l'amanim amb una mica de sal, pebre vermell,i un rajolí d'oli d'oliva, la fiquem juntament amb l'entrecot, i ja ho podem servir a taula.

40min

Notes

Prepararem tants entrecots com persones seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se