Pesto de carxofa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de cors de carxofa en conserva,
  • 1 gra d'all,
  • 6 fulles grans d'alfàbrega,
  • 2 cullerades de parmesà ratllat,
  • 1 cullerada de pinyons,
  • 1 cullerada de suc de llimona,
  • Pebre negre acabat de moldre,
  • Sal i oli d'oliva verge extra .

Elaboració

Torra els pinyons lleugerament en una paella sense greixar.
Pela l'all i retira el germen de l'interior,
esprem el suc de llimona per obtenir la quantitat necessària i ratlla el formatge parmesà.
Posa en el vas de la batedora uns 100 grams de cors de carxofa, reserva unes cuantes per decorar, afegeix l'all, l'alfàbrega, el formatge, els pinyons, el suc de llimona i salpebra al gust.
Tritura mentre afegeixes oli d'oliva verge extra a fil, la quantitat necessària fins que el pesto tingui la densitat desitjada.
Prova per si cal rectificar de sal o pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: