Canelons de Cranc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de polpa de cranc en llauna.
  • 200 grams de xampinyons.
  • 100 grams de formatge gruyere ratllat.
  • 50 grams de mantega.

4 racions

Elaboració

Ofegar els xampinyons en mantega fins que desprenguin tota l'aigua.
Refredar, i barrejar bé el cranc i el formatge ratllat amb ajuda d'una forquilla.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa beixamel.
Aquesta beixamel queda molt més saborosa si s'elabora amb brou de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: