Canelons de Cranc
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 200 grams de polpa de cranc en llauna.
- 200 grams de xampinyons.
- 100 grams de formatge gruyere ratllat.
- 50 grams de mantega.
4 racions
Elaboració
Ofegar els xampinyons en mantega fins que desprenguin tota l'aigua.
Refredar, i barrejar bé el cranc i el formatge ratllat amb ajuda d'una forquilla.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa beixamel.
Aquesta beixamel queda molt més saborosa si s'elabora amb brou de peix.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1093 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.