Polenta lasanya amb llonganissa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 paquets de polenta
  • 1 porro
  • 1 llonganissa crua
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 dl de vi blanc
  • 1 pessic de nou moscada
  • pebre acabat de moldre
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat
  • 100 grams de mascarpone
  • 4 cullerades de crema

4 racions

Elaboració

Prepara la polenta d'acord a les instruccions del paquet.
Col•loca en una safata lleugerament greixada, la polenta cuita, aplana fins al voltant de 1,5 cm de gruix i deixa refredar.
Talla 8 medallons amb un got o cercla metàl•lic.
Renta els porros i talla a rodanxes fines.
Treu la pell de la llonganissa i aixafa amb una forquilla o un ganivet.
Escalfa la mantega, salteja els porros i la llonganissa, desglaça amb el vi blanc, assaona, cuina a foc lent durant 10 minuts, afegeix el formatge parmesà i deixa coura una mica.
Barreja el mascarpone amb la crema.
Col•loca els medallons de polenta sobre una safata greixada, cobreix amb el farciment de llonganissa i porro, cobreix amb la resta de medallons de polenta, escampa pel damunt formatge parmesà i cou durant uns 15 minuts al forn prees calfat a 220 graus


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

953 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: