Polenta lasanya amb llonganissa
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 paquets de polenta
- 1 porro
- 1 llonganissa crua
- 1 cullerada de mantega
- 1 dl de vi blanc
- 1 pessic de nou moscada
- pebre acabat de moldre
- 50 grams de formatge parmesà ratllat
- 100 grams de mascarpone
- 4 cullerades de crema
4 racions
Elaboració
Prepara la polenta d'acord a les instruccions del paquet.
Col•loca en una safata lleugerament greixada, la polenta cuita, aplana fins al voltant de 1,5 cm de gruix i deixa refredar.
Talla 8 medallons amb un got o cercla metàl•lic.
Renta els porros i talla a rodanxes fines.
Treu la pell de la llonganissa i aixafa amb una forquilla o un ganivet.
Escalfa la mantega, salteja els porros i la llonganissa, desglaça amb el vi blanc, assaona, cuina a foc lent durant 10 minuts, afegeix el formatge parmesà i deixa coura una mica.
Barreja el mascarpone amb la crema.
Col•loca els medallons de polenta sobre una safata greixada, cobreix amb el farciment de llonganissa i porro, cobreix amb la resta de medallons de polenta, escampa pel damunt formatge parmesà i cou durant uns 15 minuts al forn prees calfat a 220 graus
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1116 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.