Llonganissa a la graella amb escalivada i mongetes del ganxet saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un tall de llonganissa d'un pam de llargada per persona
  • 100 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Escalivada per una ració (la trobareu a les meves receptes
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat gran de porcellana blanca
Una paella mitjana
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta i la reservem.
A part, en una paella amb un raig de picada, saltem les mongetes del ganxet i les reservem.
Seguidament, agafem la llonganissa, la punxem amb un escuradents, i la posem damunt la graella tot donant-hi voltes fins que ja és cuita al nostre gust, i la posem en el centre del plat.
Tot seguit, a la part de baix del plat, fiquem un niu d'escalivada i les mongetes del ganxet saltades i ja ho podrem servir a taula.

45min

Notes

Farem tants plats de llonganissa com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1202 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: