Torrades ràpides de formatge i cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Unta la torrada amb crema fresca.
Assaona amb sal i pebre.
Cobreix amb el formatge.
Escampa els daus de cansalada sobre el formatge.
Talla l'escalunya en cèrcols fins i distribueix també al damunt de les torrades.
Pica el cibulet i espolsa per sobre.
Cou durant uns 7 minuts, en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se