Espinacs saltats amb mongetes del ganxet i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó gran amb aigua i un polsim de sal, bullim els espinacs fins que estiguin al "dente" i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim : els alls i la cansalada.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim les mongetes i la cansalada, i tot seguit afegim els espinacs picolats amb l'ajud d'un ganivet, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem posar a la safata de porcellana i ho servirem a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se