Pernilets de pollastre estofats amb pinya caramel·litzada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular
Uns estalvis
Un bufador
Una cassola de terrissa mitjana

Elaboració

Primerament, agafem les cuixetes de pollastre, les salpebrem i les posem en una safata refractària amb un raig d'oli d'oliva,els alls aixafats i les enfornem a 180º, fins que estiguin daurades i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els quatre porros, i quan són transparents afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, un got de conyac, i deixem que redueixi.
Seguidament, fiquem les cuixetes junt amb el sofregit, i tot seguit afegim el suc del pot de pinya, i deixem que arrenqui el bull uns dotze minuts, seguidament retirem les cuixetes i les fiquem capi-cuades a la safata refractària damunt d'un llit de bresa.
A continuació, tapem les cuixes de pollastre amb les rodanxes de pinya les assequem amb un paper de cuina, les espolsem amb força sucre pel damunt i les cremem amb el bufador fins que estiguin caramel·litzades, i tot seguit ho fiquem en el forn set minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se