Conill estofat amb peres caramel·litzades i prunes sense pinyol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un colador fi

Elaboració

Primerament, fem les peres com explico a la meva recepta i les reservem calentes damunt la planxa. A part, en un cassó amb un dit d'aigua escaldem les prunes uns tres minuts, les escorrem i les reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els trossos de conill salpebrats, juntament amb: la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan tot plegat ja és ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre que cobreixi el conill,i deixem que cogui a foc baix fins que el conill estigui gairebé cuit.
Tot seguit, fiquem les peres i les prunes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se