Escamarlans i llagostins freds amb salsa tàrtara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular gran de porcellana
Una salsera de porcellana
Bosses per congelador

Elaboració

Primerament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en una salsera, i la guardem a la nevera fins l'hora de servir-la.
Seguidament, pelem els escamarlans i els llagostins, i les pells i els caps, els guardem en el congelador amb les bosses per quan tinguem de fer un fumet, (per exemple).
Tot seguit, fiquem en una cassola fonda: aigua, un grapat de sal, una branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre,i deixem que bullin uns deu minuts, i tot seguit, els fiquem en una cassola amb: aigua, sal i un grapat de glaçons de gel, i seguidament els escorrem.
Ja per acabar, agafem l'enciam Iceberg, la tallem en juliana ben fina, i fem un bon matalàs en
la base de la safata de porcellana.
Tot seguit, repartim els escamarlans i els llagostins d'una manera abellidora, i ja els podrem servir a taula acompanyats de la salsera amb la salsa tàrtara.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se