Aletes de pollastre al curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Barregem en un bol, l'oli d'oliva, el suc de llimona, el pebre vermell, el curri en pols, l'all finament picat, sal i pebre.
Salpebrem les aletes de pollastre, afegim la marinada i ho barregem molt bé, el refrigerem durant 40 minuts.
En una paella amb oli, segellem les aletes de pollastre fins que estiguin daurades per ambdós costats.
Ja es poden servir.

35min

Notes

En el temps no considero els 40 minuts de refrigeració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se