Xupito de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • filet de petxuga
  • enciam
  • pebrot escalivat
  • salsa rosa ( ketxup i maionesa)
  • pastanaga

Elaboració

Passarem el filet de petxuga de pollastre per la planxa.
Quan sigui fred el tallarem a trossets molt petits.
Tallarem també una fulla d’enciam, el pebrot escalivat i una pastanaga. Tot ben esmicolat.
Barrejarem tots els ingredients esmentats amb salsa rosa ( ketxup i maionesa).
Podem servir-ho en gots de xupito, culleretes, cassoletes,...

10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: