Cuixes de pollastre amb pèsols i patates

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 8-10 cuixes de pollastre,
  • 4 patates grans,
  • Mig quilo de pèsols
  • Pebre negre,
  • Pebre vermell,
  • Farigola,
  • Sal,
  • Oli d'oliva,
  • 3-4 cullerades de pasta de tomĂ quet

4 racions

ElaboraciĂł

Rentar les cuixes de pollastre amb aigua.
Tallar les patates en forma d'un gran tros de poma.
Posa les patates, les cuixes de pollastre, els pèsols, la farigola, la pasta de tomaquet, les espècies, i el tomàquet diluït amb 1 tassa d'aigua per la superfície de la plata de forn.
Cuina en el forn pre escalfat a 200 graus durant uns 40-50 minuts.
TambÊ pots acompanar aquet plat amb arròs com a guarnició.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cuixes de pollastre amb pèsols i patates

Enllaça aquesta recepta:

2178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!