Llenties estofades amb sípia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un colador fi
Una safata plana

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, una branca d'api, un all pelat, i una fulla de llorer, fiquem a coure la sípia fins que veiem que ja està cuita, i la reservem, tot colant el brou de la cocció, i el reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picada, una fulla de llorer, dos alls aixafats i dos cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim tres cullerots del brou de coure la sípia, i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts i tot seguit, afegim: la sípia tallada a trossos molt petits, i les llenties, ho remenem amb una espàtula de fusta, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se