Favetes petites estofades amb alls tendres i botifarra negra
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de favetes petites congelades
- Dos manats d'alls tendres
- Dues botifarres culanes negres
- Oli d'oliva
- Sal
- Vi blanc
Utensilis
Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim els alls tendres tallats a trossos regulars.
Quan són ben fregits, afegim les favetes juntament amb un got de vi blanc, i a foc baix deixem que arrenqui a bullir amb la cassola tapada, fins que les favetes ja són cuites, i tot seguit afegim les botifarres tallades en trossos regulars, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
Comparteix aquesta recepta: