Verats fregits a la Navarra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana rectangular gran
Una safata plana metàl·lica

Elaboració

Primerament netegem els verats, els obrim per la meitat, i els farcim amb un tall de pernil dolç doblegat en dues meitats.
Tot seguit, emboliquem cada verat amb un tall de cansalada, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin ben daurats, i el ficarem a la safata de porcellana en una renglera a la part de dalt.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes del ganxet, i quan ja estan fregides, les posarem a la safata com acompanyament dels verats, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se