Verats fregits a la Navarra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc verats de mida gran
  • 500 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Cinc talls de pernil dolç tallats fins
  • Cinc llesques de cansalada fumada tallades fines
  • Farina

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana rectangular gran
Una safata plana metàl·lica

Elaboració

Primerament netegem els verats, els obrim per la meitat, i els farcim amb un tall de pernil dolç doblegat en dues meitats.
Tot seguit, emboliquem cada verat amb un tall de cansalada, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin ben daurats, i el ficarem a la safata de porcellana en una renglera a la part de dalt.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes del ganxet, i quan ja estan fregides, les posarem a la safata com acompanyament dels verats, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: