Crema de porros amb crostons de pa fregit i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Un colador xinès
Una batedora elèctrica
Una sopera gran de porcellana
Cinc bols de porcellana per la crema
Un batedor de varetes
Una safata plana amb un paper de cuina
Una paella gran
Un cassó gran

Elaboració

Primerament en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle tallades a quadrets, fins que estiguin ben daurats, i els posarem en una safata amb paper de cuina, i els reservarem.
A part, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregirem els porros tallats a rodelles i les patates pelades i tallades a trossos menuts.
Seguidament, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui a bullir almenys una hora, tot seguit, passem la batedora elèctrica, i amb l'ajuda del colador xinès, ho passem en el bol on acabarem de fer la crema.
Fiquem el bol en el foc a foc baix, i deixem que arrenqui a bullir. Un cop a bullit, corregim de sal, afegim un raig de nata líquida per muntar, i amb el batedor de varetes, anem remenant fins obtindre una crema fina i homogènia, i ja la podrem ficar a la sopera, i ho servirem a taula amb els cinc bols.
En el moment de servir-ho, omplim els bols fins a tres quartes parts de crema, i tot seguit afegim uns crostons de pa fregit, i uns quadradets de formatge de cabra pel damunt.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se