Costelletes de conill arrebossades amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic rectangular
Un batedor de varetes
Una safata rectangular de porcellana gran

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, salpebrem les costelletes, les passem per farina, ou batut i pa ratllat, i les fregim en una paella amb cura que no es cremin perquè són molt delicades.
Un cop fregides, les posem ben repartides a la safata de porcellana en una part, i a la part de baix de la safata, repartim el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

A moltes parades d'aviram del mercat central de Reus, ja venen les costelletes de conill tallades i preparades per arrebossar.
I suposo que en altres mercats de Catalunya, també.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se