Costelletes de conill arrebossades amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre ous batuts
  • 800 grams de costelles de conill per arrebossar
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic rectangular
Un batedor de varetes
Una safata rectangular de porcellana gran

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, salpebrem les costelletes, les passem per farina, ou batut i pa ratllat, i les fregim en una paella amb cura que no es cremin perquè són molt delicades.
Un cop fregides, les posem ben repartides a la safata de porcellana en una part, i a la part de baix de la safata, repartim el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

A moltes parades d'aviram del mercat central de Reus, ja venen les costelletes de conill tallades i preparades per arrebossar.
I suposo que en altres mercats de Catalunya, també.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: