Escalopes de xai amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans grans
Una pala metàl·lica plana
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, pelem les patates, i les tallem en juliana ben fina, per fer les patates palla, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides,les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, agafem els talls de cuixa,i amb una pala plana metàl·lica, els aplanem, els salpebrem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva,fins que veiem que són daurats, i els posarem de dos en dos, en cada plat.
Tot seguit, a la part de baix de les escalopes, ficarem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se