Coca de pasta de full amb espinacs, pinyons i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfurat
Un cassó gran
Una safata de rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un polvoritzador de plàstic
Una escorredora
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs quatre minuts, juntament amb un ram de julivert, i un cop cuits els escorrem i deixem que refredin.
Seguidament, espolsem amb farina el marbre de la cuina i amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem, i tot seguit la tallem a 35 centímetres de llarg per 20 d'ample, i la posem a la placa del forn damunt el paper sulfurat.
A continuació, aboquem dos cullerots de sofregit damunt la pasta de full, i amb l'espàtula plana l'escampem per tota la superfície.
Seguidament, piquem els espinacs amb un ganivet, els repartim al damunt de la coca, escampem els pinyons pel damunt, i tot seguit repartim unes rodanxes de formatge de cabra tallades no massa primes, i ja podem enfornar la coca a 180º, fins que la pasta de full ja estigui daurada.
Per acabar, posarem la coca a la safata de cartró, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se