Jafrencs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Encenem el forn a 180ºC. Posarem un full peer a forn i el posarem a la safata. Tallem la xistorra a troços d'uns 5cm.
2. Agafem la massa de la pizza i l'estirem una mica amb les mans. Agafem un troç de xistorra i l'emboliquem amb la massa, fem un farcellet i els anem col·locant a la safata del forn.
3. Quan tinguem tots els troços embolicats i posats a la safata els pintarem amb una mica d'oli i els enfornarem uns 10 minuts.

30min

Notes

Servir calents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se