Crema de Romanesco amb baldana esparracada i pa fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Un colador xinès
Una safata plana amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el Romanesco tallat en trossos petits, la patata tallada en trossos petits i els dos porros picolats.
Quan les verdures ja són ben saltades, hi afegim tres litres de brou de pollastre,i a foc mitjà deixem que arrenqui el bull durant vint minuts.
A part, en una paella gran amb un bon raig d'oli, fregim els quadrats de pa de motlle fins que estiguin ben daurats, i els reservem en una safata amb un paper de cuina.
Tot seguit, en la mateixa paella,posem a fregir les dues baldanes sense la pell, i les aixafem perquè quedin ben esparracades, i un cop fregides, les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Quan les verdures ja són cuites, retirem la cassola del foc, passem la batedora elèctrica, i amb l'ajuda d'un colador xinès, ho passem a un cassó gran, on acabarem de fer la crema.
Posem el foc baix, i anem remenant amb el batedor de varetes fins que arrenqui el bull, hi afegim un raig de nata líquida, corregim de sal, i quan ja ha bullit uns cinc minuts més, ho retirem del foc, i servim la cremen cinc plats fondos, amb una mica de pa fregit en el centre de cada plat, i una mica de baldana esparracada al damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Si en el mercat no trobem Romanesco, també ho podem fer amb bròquil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se