Supremes de rap a la crema, amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera de terrissa o metàl·lica
Uns estalvis de vímet
Una paella mitjana
Dues safates planes

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim les supremes de rap salpebrades i enfarinades, dos minuts per cada banda, i les reservem en una safata plana.
En el mateix oli, saltem els xampinyons laminats salpebrats uns quatre minuts, i els reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada, i quan ja comença a estar daurada, hi afegim els xampinyons juntamen amb mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, hi afegim mig cullerot de fumet de peix i mig got de nata líquida, i a foc baix deixem que arrenqui el bull, i tot seguit hi afegim les supremes de rap, ho remenem amb les nanses de la mateixa cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, ho corregim de sal i ho espolsem amb julivert picat, apaguem el foc i deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se