Fumet blanc de peix

Ingredients

  • Un cap de rap
  • Tres porros
  • Una ceba pelada
  • Dues fulles de llorer
  • Dues branques d'àpi
  • Quatre litres d'aigua mineral
  • Oli d'oliva

20 racions

Elaboració

Agafem totes les verdures, les netegem, les tallem a trossos regulars, i les sofregim en una olla amb oli d'oliva. Seguidament, afegim un cap de rap, afegim els quatre litres d'aigua mineral, i ho deixem que bulli, durant una hora i mitja.
Seguidament, ho passem pel colador xinès, i ja tenim el fumet a punt, per fer plats de peix, que no necessitin tenir un color vermellós.
Fixeu-vos, que no he posat sal, doncs la sal, li afegirem quan fem el plat que sigui.

1h 30min

Notes

Aquest fumet és més aviat per plats, que no tinguin el característic color vermellós, com per exemple peixos en salsa verda, etc...


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: