Fumet blanc de peix

Ingredients

  • Un cap de rap
  • Tres porros
  • Una ceba pelada
  • Dues fulles de llorer
  • Dues branques d'àpi
  • Quatre litres d'aigua mineral
  • Oli d'oliva

20 racions

Elaboració

Agafem totes les verdures, les netegem, les tallem a trossos regulars, i les sofregim en una olla amb oli d'oliva. Seguidament, afegim un cap de rap, afegim els quatre litres d'aigua mineral, i ho deixem que bulli, durant una hora i mitja.
Seguidament, ho passem pel colador xinès, i ja tenim el fumet a punt, per fer plats de peix, que no necessitin tenir un color vermellós.
Fixeu-vos, que no he posat sal, doncs la sal, li afegirem quan fem el plat que sigui.

1h 30min

Notes

Aquest fumet és més aviat per plats, que no tinguin el característic color vermellós, com per exemple peixos en salsa verda, etc...


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: