Ous al Purgatori

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

1. Tallar a trossos molt petits un quart de ceba i reservar.
2. Escalfar una casserola a foc mig-alt i afegir-hi 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
3. Quan estigui calent, afegir 2 grans d'all pelats i aixafats i la ceba reservada; remenar de tant en tant fins que quedi sofregit.
4. Abaixar el foc a mig i afegir 500 grams de tomàquet triturat, una mica de sal, una mica de pebre i un quart de culleradeta d'orenga; barrejar tot bé i deixar cuinar la salsa tot movent de tant en tant amb una tapadora posada durant uns 15 minuts.
5. Treure i rebutjar els alls i abaixar el foc a mig-baix.
6. Fer uns forats per a posar-hi els ous trencats sense batre, salar lleugerament els ous, tapar la casserola i deixar cuinar fins que estigui al nostre gust.
7. Afegir el formatge parmesà o grana padano ratllat i unes fulletes d'alfàbrega.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se