Gratinat de patata amb pèsols i ou

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 220 g de purĂŠ de patates, pots fer servir un de preparat
  • 120 g de xoriço o salami
  • 200 g de pèsols congelats,
  • 4 ous
  • Mantega per al motlle
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

Preescalfa el forn a 220 graus, calenta solament la part de dalt.
Prepara el purĂŠ de patates segons les instruccions de l'envĂ s.
Talla el xoriço en cubs petits, barreja amb els pèsols i mescla amb el purÊ de patates
Separa les clares i els rovells d'ou.
Barreja les clares al purĂŠ de patates.
Reserva els rovells.
Un cop tot ben barrejat, col¡loca el purÊ en una safata per forn, ben greixada, o bÊ en formes individuals.
Per cada rovell fes una petita profunditat per sobre del purÊ, i col¡loca un rovell
Empolvora amb sal per sobre.
Col¡loca en la meitat superior del forn i gratina durant uns 10 minuts.
Serveix de seguida


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gratinat de patata amb pèsols i ou

Enllaça aquesta recepta:

2412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

JosuĂŠ O'Donell diu:
FĂ cil i rĂ pid.

M'encanta!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!