Gratinat de patata amb pèsols i ou
Ingredients
- 220 g de puré de patates, pots fer servir un de preparat
- 120 g de xoriço o salami
- 200 g de pèsols congelats,
- 4 ous
- Mantega per al motlle
- Sal
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 220 graus, calenta solament la part de dalt.
Prepara el puré de patates segons les instruccions de l'envàs.
Talla el xoriço en cubs petits, barreja amb els pèsols i mescla amb el puré de patates
Separa les clares i els rovells d'ou.
Barreja les clares al puré de patates.
Reserva els rovells.
Un cop tot ben barrejat, col·loca el puré en una safata per forn, ben greixada, o bé en formes individuals.
Per cada rovell fes una petita profunditat per sobre del puré, i col·loca un rovell
Empolvora amb sal per sobre.
Col·loca en la meitat superior del forn i gratina durant uns 10 minuts.
Serveix de seguida

Etiquetes:
Ous Patates Pèsols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4616 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c