Ous al Purgatori
Categoria:
Ous i làctics
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 5 ous
- 500 grams de tomàquet triturat
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- Un quart de ceba
- Un quart de culleradeta d'orenga
- Sal i pebre al gust
- Formatge parmesà o grana padano ratllat
- Alfàbrega
Elaboració
1. Tallar a trossos molt petits un quart de ceba i reservar.
2. Escalfar una casserola a foc mig-alt i afegir-hi 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
3. Quan estigui calent, afegir 2 grans d'all pelats i aixafats i la ceba reservada; remenar de tant en tant fins que quedi sofregit.
4. Abaixar el foc a mig i afegir 500 grams de tomàquet triturat, una mica de sal, una mica de pebre i un quart de culleradeta d'orenga; barrejar tot bé i deixar cuinar la salsa tot movent de tant en tant amb una tapadora posada durant uns 15 minuts.
5. Treure i rebutjar els alls i abaixar el foc a mig-baix.
6. Fer uns forats per a posar-hi els ous trencats sense batre, salar lleugerament els ous, tapar la casserola i deixar cuinar fins que estigui al nostre gust.
7. Afegir el formatge parmesà o grana padano ratllat i unes fulletes d'alfàbrega.
Etiquetes:
Andalusia Esmorzars de forquilla i ganivet Ous
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2481 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.