Ous al Purgatori
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 5 ous
- 500 grams de tomàquet triturat
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- Un quart de ceba
- Un quart de culleradeta d'orenga
- Sal i pebre al gust
- Formatge parmesà o grana padano ratllat
- Alfàbrega
Elaboració
							1. Tallar a trossos molt petits un quart de ceba i reservar.
2. Escalfar una casserola a foc mig-alt i afegir-hi 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
3. Quan estigui calent, afegir 2 grans d'all pelats i aixafats i la ceba reservada; remenar de tant en tant fins que quedi sofregit.
4. Abaixar el foc a mig i afegir 500 grams de tomàquet triturat, una mica de sal, una mica de pebre i un quart de culleradeta d'orenga; barrejar tot bé i deixar cuinar la salsa tot movent de tant en tant amb una tapadora posada durant uns 15 minuts.
5. Treure i rebutjar els alls i abaixar el foc a mig-baix.
6. Fer uns forats per a posar-hi els ous trencats sense batre, salar lleugerament els ous, tapar la casserola i deixar cuinar fins que estigui al nostre gust.
7. Afegir el formatge parmesà o grana padano ratllat i unes fulletes d'alfàbrega.
														
 Etiquetes: 
						Andalusia  Esmorzars de forquilla i ganivet  Ous
 
						Etiquetes: 
						Andalusia  Esmorzars de forquilla i ganivet  Ous  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2780 visites.
 2780 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 60 min.
 60 min. 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Remenat
 Remenat 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram