Cap-i-pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba tallada en trossos regulars juntament amb l'albergínia i el pebrot tallats en trossos regulars, o posem a foc mitjà, fins que tot plegat estigui ben cuit.
Seguidament, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet amb mig got de vi negre, deixem que redueixi i tot seguit hi afegim la cap-i-pota salpebrada i deixem que cogui a foc baix fins que tot el conjunt estigui cuit.
A continuació, afegim les mongetes i ho remenem amb la cullera de fusta, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula repartida en dos plats fondos.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se