Cap-i-pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 400 grams de cap-i-pota de vedella cuita
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Una albergínia
- Un pebrot verd
- Una ceba
- Sofregit ce tomàquet
- Brou de pollastre
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi negre
2 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba tallada en trossos regulars juntament amb l'albergínia i el pebrot tallats en trossos regulars, o posem a foc mitjà, fins que tot plegat estigui ben cuit.
Seguidament, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet amb mig got de vi negre, deixem que redueixi i tot seguit hi afegim la cap-i-pota salpebrada i deixem que cogui a foc baix fins que tot el conjunt estigui cuit.
A continuació, afegim les mongetes i ho remenem amb la cullera de fusta, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula repartida en dos plats fondos.
1h 30min

Etiquetes:
La cuina dels estofats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1598 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...