Cap-i-pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de cap-i-pota de vedella cuita
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Una albergínia
  • Un pebrot verd
  • Una ceba
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Brou de pollastre [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi negre

2 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba tallada en trossos regulars juntament amb l'albergínia i el pebrot tallats en trossos regulars, o posem a foc mitjà, fins que tot plegat estigui ben cuit.
Seguidament, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet amb mig got de vi negre, deixem que redueixi i tot seguit hi afegim la cap-i-pota salpebrada i deixem que cogui a foc baix fins que tot el conjunt estigui cuit.
A continuació, afegim les mongetes i ho remenem amb la cullera de fusta, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula repartida en dos plats fondos.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: