Cap-i-pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 400 grams de cap-i-pota de vedella cuita
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Una albergínia
- Un pebrot verd
- Una ceba
- Sofregit de tomàquet ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Brou de pollastre ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi negre
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una cullera de fusta
Elaboració
							Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba tallada en trossos regulars juntament amb l'albergínia i el pebrot tallats en trossos regulars, o posem a foc mitjà, fins que tot plegat estigui ben cuit.
Seguidament, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet amb mig got de vi negre, deixem que redueixi i tot seguit hi afegim la cap-i-pota salpebrada i deixem que cogui a foc baix fins que tot el conjunt estigui cuit.
A continuació, afegim les mongetes i ho remenem amb la cullera de fusta, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula repartida en dos plats fondos.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						La cuina dels estofats
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels estofats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3747 visites.
 3747 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Carpaccio
 Carpaccio 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram