Salmó fresc amb raïms al cava

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treure la pell i la espina central del salmó. Guarda els trossos en una font untada per el forn. Assaona amb sal i pebre. Posar una cullerada de mantega damunt de cada una i el got de cava.
Coure el salmó el forn a 200º uns 15 minuts. Retirar a mitja cocció uns 7 o 8 minuts, i afeixes la crema de llet i els raïms pelades i tallades per la mitat. Torna al forn i acaba de coure.

20min

Notes

Col·locar el salmó en plats i cobrir amb la salsa i raïms.
Adornar amb raïms negres partides sense pela.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se