Estofat de marisc amb coliflor

Aquest plat resulta molt lleuger i fa que els infants als qui no agrada la verdura es mengin la coliflor sense rondinar.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Talleu la coliflor separant-ne els arbrets.
2. Coeu la coliflor al vapor deixant-la “al dente”.
3. En una cassola de paret gruixuda escalfeu l’oli.
4. Amb l’oli calent aneu fregint i reservant: les gambes, els llagostins, els musclos i el pop.
5. Mentre, peleu el pebrot vermell i el talleu en brunoise.
6. Després d’esbandir-los, talleu en brunoise els dos pebrots italians.
7. Talleu en brunoise fina la ceba. (Recordeu de retirar la capa més externa de la ceba doncs sol ser més dura).
8. En la mateixa cassola on heu fregit el marisc sofregiu a foc mig-alt la ceba i els pebrots.
9. Quan la ceba i els pebrots siguin cuits, abaixeu el foc, saleu el sofregit i afegiu el tomàquet.
10. Deixeu que s’amalgamin els gustos i afegiu el marisc cuit.
11. Aneu remenant, al cap d’uns 10 minuts afegiu el gotet de vi ranci deixant que s’evapori l’alcohol.
12. Afegiu el pebre amb gingebre, el curry i la carn de la nyora.
13. Remeneu 5 minuts més i afegiu la coliflor ja cuita.
14. 10 minuts de xup-xup i podeu retirar del foc deixant reposar uns 5 minuts.
15. Ja podeu servir el plat.

50min

Notes

El marisc pot ser congelat. Și cal, es pot afegir una mica d'aigua, ha de quedar sucos per menjar amb cullera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se