Carxofes farcides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar les carxofes i posar-les a bullir en aigua en sal i mitja llimona.
Saltejar el beicon en una paella amb una mica d'oli.
Tallar la ceba ben petita i sofregir-la en l'oli que ha quedat del beicon, fins que quedi daurada, afegir els alls trinxats i la tomaca i deixar coure uns minuts més.
Fer la beixamel posant a fondre la mantega, afegint la farina remenant bé i anar tiran la llet tèbia fins a fer una salsa cremosa.(s'hi por afegir una mica de nou muscada ratllada o espolvorejar amb herbes de provença per donar més gust a la salsa).
En una safata, posar les carxofes. Amb una cullereta de postre, enfonsar-ne una mica el centre per poder posar-hi el beicon dins.
Cobrir-les amb la beixamel i, si voleu, es poden gratinar .

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se