Trinxat de verdures amb botifarra negra

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer de tot hem de tenir les verdures bullides i escorregudes
Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant en un bol i posem la patata i la bleda tallat a trossos i seguidament i barregem els mongets
Agafem la llesca de botifarra negra i la tallem a trossos petits
Un cop calent el oli tirem les verdures a la paella i les rossegem una mica
Ara afegim la botifarra i el vi ranci i salem al nostre gust
Donem unes voltes per evaporar el vi ranci i anem per feina.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se