Faves ofegades

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

En una olla fonda, posem : les cebes tallades a juliana, els tomàquets tallats a trossos, els alls, les faves, les carxofes, els pèsols,la cansalada, la menta, un raig de conyac, un raig de ví ranci, una copa de cassalla, un bon raig d'oli d'oliva, la botifarra blanca, tallada a rodelles, i les fulles de llorer.
Posem l'olla a foc mitjà, la tapem, i deixem que vagi coent, tot sacsejant-la de tant en tant. Quan tot plegat és mig cuit, afegim la botifarra negra, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure, fins que tot plegat és a punt per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se