Macarrons amb bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Aigua
- Sal
- Mantega
- 600 grams de gírgoles fresques
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet
- Un got de vi blanc
- Formatge .
- Una fulla de llorer
- Tres alls aixafats
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i mantega, fiquem a coure els macarrons i quan són cuits al "dente", els escorrem i reservem.
Seguidament en una paella amb un raig d'oli, saltem les gírgoles salpebrades tallades a juliana, i les reservem.
Tot seguit, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el llorer, els alls i la ceba picolada. Quan tot plegat és mig fegit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi blanc.
Seguidament, afegim els macarrons i les gírgoles, corregim de sal, ho remenem amb l'espàtula de fusta i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola, espolsada amb el formatge ratllat pel damunt.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina d'hivern
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de com es fa el sofregita les cuines professionals, que crec...
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran. Les receptes...
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la...
Amic Moisés, si vas a les meves receptes, veuràs " la meva sopa de ceba", que també et pot ser interessant. Rep una...