Macarrons amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • 600 grams de gírgoles fresques
  • Pebre negre en pols
  • Una ceba picolada
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (Veure)
  • Un got de vi blanc
  • Formatge .
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i mantega, fiquem a coure els macarrons i quan són cuits al "dente", els escorrem i reservem.
Seguidament en una paella amb un raig d'oli, saltem les gírgoles salpebrades tallades a juliana, i les reservem.
Tot seguit, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el llorer, els alls i la ceba picolada. Quan tot plegat és mig fegit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi blanc.
Seguidament, afegim els macarrons i les gírgoles, corregim de sal, ho remenem amb l'espàtula de fusta i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola, espolsada amb el formatge ratllat pel damunt.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

717 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!