Bastonets de pa, amb pernil dolç arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Si els bastonets, són massa llargs, els podem escapçar una mica.
Agafem un bastonet, posem el pernil dolç repartit a la meitat, l'emboliquem fent un rotlle, els passem per farina, ou batut, pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent.
Quan els tenim tots fregits, els anem posant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, els posem en una safata de cartró amb una blonda, i ja els podem servir a taula.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se