Llagostins arrebossats amb embolcall de pa de motle

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 llesques de pa de motlle
  • 24 llagostins de mida gran
  • 4 ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pa ratllat

Utensilis

Una paella gran
Un corró per estirar pasta
Una safata de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, damunt del marbre de la cuina amb l'ajud del corró per estirar la pasta, el passem pel damunt de les llesques de pa de motlle i les deixem ben fines.
Seguidament pelem els llagostins, els emboliquem un a un amb una llesca de pa de motlle, els passem per l'ou batut, pa ratllat i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que són daurats.
Tot seguit, els anem ficant a la safata de porcellana blanca, i ja els tenim a punt per fer l'aperitiu.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: