Ous a la Villeroi

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dotze ous
  • Oli d'oliva
  • Pa ratllat
  • Sal
  • Aigua
  • Beixamel per folrar vuit ous (Veure)

4 racions

Utensilis

Un cassĂł gran
Una safata gran de plĂ stic plana
Un bol de vidre gran
Un atuell fondo gran
Una aranya de filferro
Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Vuit bosses de plĂ stic transparent
Vuit cordills

ElaboraciĂł

Primerament, fiquem a bullir en un cassĂł, aigua i sal.
Tot seguit, agafem els ous un a un i els esclatem dins d'una bossa de plĂ stic que quedin sencers i la tanquem lligant-hi un cordill a la boca de la bossa.
Quan l'aigua ja bull, fiquem els ous dintre i deixem que bullin uns set minuts i els traiem.
Quan els ous ja sĂłn freds, els reservem.
Seguidament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, que no sigui ni massa clara ni massa espessa i la reservem en un bol de vidre gran.
A continuaciĂł, passem els ous un a un per la beixamel, els fiquem damunt una safata plana de plĂ stic i tot seguit els fiquem en el congelador un parell d'hores.
A part, batem els ous restants, afegim un polsim de sal, traiem els ous del congelador els hi traiem la bossa de plĂ stic i els suquem amb els ous batuts, els passem per pa ratllat i els fregim en ua paella amb oli d'oliva ben calent, fins que veiem que els ous sĂłn daurats, i ja els podrem treure amb cura amb l'ajud de l'aranya de filferro i els servim a taula en una safata de porcellana blanca.

1h 30min

Notes

Aquets recepta, tant pot ser un primer plat, com una guarniciĂł, o un bon aperitiu.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ous a la Villeroi

Enllaça aquesta recepta:

1456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!