Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Bandes de pasta de full amb tomàquet i anxoves

Categoria: Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Origen: Espanya > Catalunya
Estació: primavera   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Vint anxoves salades
  • Una placa de pasta de full
  • Farina
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Pebre negre en pols

5 racions

Utensilis

Una safata de cartró amb blonda
Una placa pel forn amb un full de paper sulfuritzat
Un pinzell
Un setrill
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un atuell de plàstic
Una safata amb un full de paper de cuina

Elaboració

Primerament, netegem les anxoves un cop dessalades, les fem en filets, les fiquem damunt un paper de cuina i les reservem.
A part, espolsem amb farina el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Tot seguit, amb l'altre corró la punxem i la tallem en deu trossos de 14 centimetres de llarg per 8 d'ample.
A continuació, fiquem les bandes a la safata amb paper sulfuritzat, les pintem amb el sofregit de tomàquet, i les enfornem a 180º, fins que la pasta de full és daurada.
Seguidament, fiquem tres fillets d'anxova en cada banda, tot seguit pintem tota la banda amb oli d'oliva amb l'ajud d'un pinzell, afegim un polsim de pebre negre damunt de cada filet i ja les podrem ficar a la safata de cartró amb blonda i servir a taula per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Les anxoves poden ser de l'Escala, de Palamós , i de tants racons del nostre païs que tenen unes anxoves magnifiques.

Per Quim Lleonart


Etiquetes: Cuina de primavera  La cuina dels aperitius   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Altres › Aperitiu › Bandes de pasta de full amb tomàquet i anxoves

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta9404

927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Truita amb tomàquet fresc
    Altres
    20 min.
  • Ulleres de pasta de full
    Postres i dolços
    30 min.
  • Anxoves marinades
    Peixos i mariscos
  • Anxoves amb allioli
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Ous farcits amb salsa de tomaquet
    Altres
    45 min.
  • Crema de pastanaga
    Sopes i cremes
  • Albergínia amb tomàquet i mozzarella
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie, codonyat i ceba caramel·litzada
    Amanides i plats freds
    30 min.
  • Pasta de full amb fruits secs
    Postres i dolços
  • Tomàquets fregits
    Altres
    60 min.
  • Espirals de pasta de full de poma
    Postres i dolços
  • Pasta de full amb frankfurts
    Altres
    30 min.
  • Llom amb tomàquet i formatge
    Carns
    15 min.
  • Coca salada de pasta de full
    Altres
  • Brunyols de bacallá amb pasta choux
    Altres
    40 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Quim Lleonart
Soc un xef de cuina jubilat de 74 anys, que vol posar la seva experiència en els fogons, a l'abast de tothom, mitjançant aquesta web.
Reus

2088 receptes

20 trucs

111 aportacions al fòrum

3 fotos favorites

124 seguidors

Segueix a 460 Xefs

  • Paulí Hernández Grande
  • Esteba Maresma Bons
  • Mayte Deza
  • Carles Sala Cervera
  • Lídia Narro Gorné
  • Anna M Torres i Ferrant
  • Rosa Huguet Ferrate
  • Antonieta Llaurado Llort
  • Marisol Bahi Sumalde
  • Joan Valldaura

... i 450 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Potatge d'hivern
  • Rigatoni amb xixorrites, gratinats amb formatge de bola
  • Cuixes de pollastre de corral en confit, amb cebetes del platillo caramel·litzades i mongetes del ganxet fregides
  • Mar i muntanya de rigatoni amb bolets i escamarlans
  • Salsitxes Frankfurt amb samarreta
  • Cards amb salsa verda i ametlles
  • Púding de torró, amb neules i pinyons
  • Hummus de mongetes vermelles amb cansalada
  • Picantons a la mostassa amb patates a la papillota

Veure totes les receptes

Quim Lleonart RSS feed.

Últims comentaris

  • Pastís de formatge
    Amic Josué, si vas a les meves receptes, podràs veure la meva recepta del pastis de formatge fresc, qua també et pot ser...
  • Filet de porc amb salsa strogonoff
    Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients. Rep...
  • Pastis Tatin
    Amiga Susi, si et costa trobar la gelatina de poma, també pots posar un grapat de sucre amb un raig d'aigua en un cassó...
  • Mousse de fetge de pollastre
    Amiga Mayte, si vas a les meves receptes podràs veure la meva recepta del meu fuagràs casolà, que és una altre manera de...
  • Aletes de pollastre amb múrgoles
    Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica...

Les seves millors receptes

  • Fuagràs casolà amb tòfona negra *****
  • Espatlla de xai al forn *****
  • Ànec a la taronja *****
  • Crema catalana amb plàtan arrebossat i mel de romaní *****
  • Conill a la crema amb panses, pinyons, i peres *****

Receptes que millor ha valorat

  • Arròs amb bacallà *****
  • Cassoleta de peix i marisc amb patates i pèsols *****
  • Ossobucco amb verdures d'hivern *****
  • Braó de vedella sencer, rostit *****
  • Estofat d'isard amb ceps *****

Les seves etiquetes

  • Amanides d'hivern 11
  • Amanides de primavera 33
  • Amanides de primavera-estiu 6
  • Amanides de tardor 12
  • Amb Kiwis 1
  • Carpaccio de figues amb fuà carameltzat 1
  • Cister 15
  • Coca de llardons 1
  • Cuina 1
  • Cuina amb xixorrites 19
  • Cuina amb xixorrtites 1
  • Cuina Basca 2
  • Cuina d'hivern 96
  • Cuina d'hivern-Cuina per les festes 1
  • Cuina de primavera 258
  • Cuina de primavera, Cuina de primavera 1
  • Cuina de primavera-estiu 17
  • Cuina de Quaresma 12
  • Cuina de tardor 311
  • Cuina de tardor- La cuinma del magret d'ànec 1
  • Cuina de tardor-El món de les sopes 1
  • Cuina de tardor-hivern 55
  • Cuina de tardor-L'enigmàtic món de les salses 1
  • Cuina de tardor-La cuina del magret d'ànec 3
  • Cuina de tardor-La cuina del romesco 2
  • Cuina dels potatges 6
  • Cuina marinera 195
  • Cuina per les festes 26
  • Esmorzar de tardor 1
  • Esmorzars de forquilla 8
  • Farnat de fruites amb iogurt 1
  • L'enicmàtic món de les salses 1
  • L'enigmàtic món de les salses 66
  • La cauina dels macarrons 1
  • La cuina d'hivern 15
  • La cuina de l'escabetx 1
  • La cuina de l'espardenya 11
  • La cuina de la brandada de bacallà 1
  • La cuina de la graella 48
  • La cuina de la pasta 31
  • La cuina de la post-guerra 3
  • La cuina de les amanides 3
  • La cuina de les amanides tèbies 1
  • La cuina de les arengades 2
  • La cuina de les broquetes 2
  • La cuina de les conserves 1
  • La cuina de les coques 24
  • La cuina de les cremes calentes 11
  • La cuina de les cremes fredes 9
  • La cuina de les creps 2
  • La cuina de les croquetes 1
  • La cuina de les escalopes 3
  • La cuina de les escudelles 1
  • La cuina de les faves 1
  • La cuina de les fregitel·les 6
  • La cuina de les guarnicions 23
  • La cuina de les hambugueses 2
  • La cuina de les lasanyes 2
  • La cuina de les mandonguilles 1
  • La cuina de les manetes de porc 11
  • La cuina de les manetes de porc-Cuina d'hivern 1
  • La cuina de les minestres 2
  • La cuina de les mussaques 1
  • La cuina de les paelles 2
  • La cuina de les palpetes de llenguado 2
  • La cuina de les papillots 5
  • La cuina de les paupiets de llenguado 6
  • La cuina de les petxines de pelegrí 12
  • La cuina de les pizzes 2
  • La cuina de les postres 32
  • La cuina de les sopes 24
  • La cuina de les truites 28
  • La cuina de les truites de riu 1
  • La cuina de les verdures 5
  • La cuina de pes petxines de pelegrí 2
  • La cuina del bunyols 4
  • La cuina del calçot 18
  • La cuina del carbassó 1
  • La cuina del cargol 4
  • La cuina del fuagràs 7
  • La cuina del llenguado 1
  • La cuina del magret d'ànec 8
  • La cuina del pop 2
  • La cuina del Wok 8
  • La cuina deles farinetes 2
  • La cuina dels "mar i muntanya" 2
  • La cuina dels aperitius 68
  • La cuina dels arrebossats 15
  • La cuina dels arrossos 24
  • La cuina dels bolets 16
  • La cuina dels brous 1
  • La cuina dels bunyols 12
  • La cuina dels canalons 1
  • La cuina dels canelons 3
  • La cuina dels civets 1
  • La cuina dels confits 3
  • La cuina dels confits d'ànec 1
  • La cuina dels coulisos 1
  • La cuina dels entrepans 2
  • La cuina dels escabetxos 5
  • La cuina dels estofats 94
  • La cuina dels farcellets de col 4
  • La cuina dels farcits 4
  • La cuina dels filets 1
  • La cuina dels gratinats 14
  • La cuina dels hummus 1
  • La cuina dels llegums 3
  • La cuina dels llibrets 3
  • La cuina dels macarrons 6
  • La cuina dels magrets 1
  • La cuina dels mar i muntanya 4
  • La cuina dels ous 6
  • La cuina dels ous remenats 7
  • La cuina dels pistos 2
  • La cuina dels platillos 33
  • La cuina dels popets 11
  • La cuina dels potatges 17
  • La cuina dels pudings 4
  • La cuina dels pures 2
  • La cuina dels rosbif 1
  • La cuina dels rostits 32
  • La cuina dels saltats 4
  • La cuina dels tomàquets farcits 2
  • La cuina dels trinxats 2
  • La cuiona de lesb petxines 1
  • La meva cuina amb conill 8
  • La meva cuina amb lluç 1
  • La meva cuina del bacallà 58
  • La meva cuina del conill 29
  • Lenigmàtic món de les salses 11
  • Mantegues compostes 7
  • Pasta de full 2
  • Pasta de full de carn i fruits secs 1
  • Plats per la diada 2
  • Postres de la Diada 1
  • Postres per la diada 1
  • Sofraja de vedella 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús