Cuetes de bacallà a la mel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, posem el llorer, quan bull, afegim les cuetes, i quan fan una pel-licula blanca, les traiem, i les reservem, damunt un paper de cuina.
A part, en un bol, fem una pasta fina i homogènea, amb: farina, l'aigua de bullir el bacallà, i un bon raig de mel. Ho remenem amb l'ajut del batedor de varetes, i tot seguit, fregim el bacallà.
En una paella amb oli d'oliva ben calent, fregim les cuetes, tot passant-les primer per la pasta de mel. Quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina, fins el moment de servir-les a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se